Wat is divinatie? O je kan het opzoeken in woordenboeken en spirituele of magische naslagwerken. Ja, en je kan voor alles een cursus volgen. Maar wat houdt het nu in?

Divinatie is antwoorden ontvangen op onopgeloste vragen. De Nederlandse benaming is waarzeggerij. Kan je daar alleen een cursus voor volgen? Nee, want als je geen intuïtie hebt ontwikkeld zal je standaard antwoorden geven waar niemand iets mee kan. Zoals Tarot: je kan de betekenis leren, een opleiding volgen noem het maar op, maar zonder intuïtie kan je beter gaan klaverjassen met je vriendinnen of vrienden. Wanneer je je bezig gaat houden met waarzeggerij moet je daar talent voor hebben en dat is gelegen in een goed ontwikkelde intuïtie. Door, bijvoorbeeld te mediteren, rituelen te doen, kan je intuïtie verder worden aangescherpt.

Wat doe ik ermee?

In mijn bedrijf voor waarzeggerij en healing richt ik mij op het achterhalen van het werkelijke probleem. Wat is de oorzaak van steeds terugkerend patroon, zoals vastlopen in relaties, met jezelf en anderen of angst, onzekerheid een diepe pijn vanbinnen. 

Wat is de oorzaak

  • Zit je probleem in dit leven? Is de oorzaak oorzaak niet alleen een trauma, of ligt er iets aan ten grondslag
  • is er een oorzaak in een vorige leven, of is er een terugkerend patroon?
  • Wat zegt je probleem, is er een boodschap, een leerproces
  • Heb je te maken met een vervloeking? Zit iemand je spiritueel of magisch vast?
  • Is er een uitdaging om te groeien in je bekwaamheid? Kan je leren om je ertegen te wapenen?

Wat is de oplossing?

Het is goed te weten wat een oorzaak is, of zelfs meerdere, maar wat nu?

  • Sommige dingen moeten we dieper onderzoeken, dat kan door een geleide meditatie of hypnose
  • Een (voet)massage kan een stuk heling brengen, we kunnen naar de plek toegaan
  • We kunnen besluiten tot een andere behandeling zoals handoplegging, magnetiseren, Reiki en welke andere methode dan ook
  • Soms is een vervolgafspraak nodig, wonderen duren soms langer, vooraal omdat de pijn, het trauma, het probleem er al langer ligt.

NB: Ik ben er niet op uit om mensen als melkkoe te gebruiken en torenhoge rekeningen voor te schotelen, maar ik moet geld rekenen, want ook ik heb rekeningen te betalen! 

One Thought to “Divinatie – Waarzeggerij”

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.