Langzaam ben ik mijn oeuvre aan middelen om te helpen aan het opbouwen. Omdat ik geen Wicca ben, werk ik anders. Ik gebruik geen boekjes met spreuken en rituelen. Zo af en toe help ik iemand met, bijvoorbeeld, verdedigingsmagie. Bij het helpen van iemand ik het belangrijk mensen niet afhankelijk te maken. Graag help ik mensen hun eigen kracht en bekwaamheid te vinden, en zie ik mijzelf als lerares. Daarom is elke situatie uniek. Voor dit soort zaken is ervaring vereist en ik gebruik alleen beproefde concepten, maar dat zijn concepten en geen ‘one size fits all’, of ‘duizend in een dozijn’ oplossingen. Vaak ben ik, door zelf in dergelijke situaties te verkeren, genoodzaakt het te leren en dat is achteraf gezien goed, het werkt al een leerschool. En als het werkt, werkt het, maar het is en blijft maatwerk en daarom geen recepten of uitleg.

In dit geval zij er een aantal dingen die ik nu heb ontdekt, ik denk er nog over of ik dit ga ‘verkopen’, ik bouw het rustig op, mijn apotheek is nog niet compleet, maar er komt meer bij.

Ik werk op dit moment oplossingen voor gevallen van vervloekingen en personen die kwaad doen en manipuleren. Ik doe het niet gratis, want het kost tijd. Wil je meer weten dan kan ik een een schatting geven, ik werk liever niet helemaal gratis, want gratis is niet altijd goed. Reken niet op een paar tientjes, want ik zal kaarten leggen. kruiden verzamelen of kopen en andere speciale ingrediënten moeten maken, en dat kost tijd en geld. Tot nu toe was het ‘liefdewerk oud papier.’

Waar ik ben achtergekomen is dat standaard oplossingen niet werken, omdat soms, als ik een ander help iets onder de knie te krijgen, de ander niet altijd alle ingrediënten in huis heeft, dan moet ik ‘roeien met de riemen die ik heb’, er is altijd wel iets te verzinnen, als het aankomt op inspiratie en improvisatie om toch het doel te bereiken. Tarot is altijd een tool die ik gebruik in elke beslissing, vraag, of in het begin van de dag. Ook als ik mensen help begin ik met tarot, of een andere waarzeggerij methode. Uitvragen is belangrijk, want dat bepaalt de weg die ik moet volgen o tot het juiste resultaat te komen. Soms zal ik, als het om healing ga, een combinatie van geleide meditatie, magie, ook hypnose, reiki, magnetiseren, voetmassage, of andere massage gebruiken, altijd in overleg met de client. Waarom kost een consult geen €10 of €20?

  1. Eerst is het er consult met vragen over het ‘probleem’
  2. De waarzeggerij die antwoord geeft op vragen
  3. de te bepalen methode
  4. Eventuele healing
  5. Soms willen mensen alleen maar praten, ook goed
  6. Vaak ik een keer niet voldoende, het is geen magnetron oplossing

Ik merk dat mensen daar tegen opzien. Daarom betaal ik veel geld om aangesloten te zijn bij CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten), een waarmerk voor betrouwbare therapeuten.

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.