NIEUWS

1 februari 2018: Jawel, ik heb een eigen domein, zelfs meerdere domeinen, ik heb mijn volgers op de hoogte gesteld dat het oude domein gaat verdwijnen. Per 1 maart 2018 gaat http://nieuwespirtiatitijd.wordpress.com verdwijnen. Teven ben ik een nieuwe blog begonnen voor geleide meditaties, dat is www.geleidemeditaties.eu 

24 december 2017: een eigenschappen kaart voor de voetenchakra en de tweede chakra de Muladhara gepubliceerd.

16 november 2017: Deel 2 van de 8 chakra’s gepubliceerd over de 8 avatars van Vishnu met betrekking tot de chakra’s. Op 19 november 2017 heb ik mooie afbeeldingen van Vishnu en zijn 8 avatars aan dit bericht toegevoegd.

11 november 2017: Voor deel drie van de 8 chakra’s, de inleiding, verdiep ik mij behoorlijk in de Veda’s. Het derde deel staat in het teken van de levensboom, de Akasha Vata. Deel 1 van de 8 chakra’s heb ik op 10 november gepubliceerd.

9 november 2017: Ik ben behoorlijk gevorderd met te schrijven over de chakra’s en heb 2 inleidingen geschreven. Door mijn onderzoek liep ik tegen een ‘verwaarloosde chakra aan, namelijk de voetenchakra. In de inleidingen deel 1 en deel 2 noem ik dat. Voordat ik over de voetenchakra ga schrijven (in 2 delen), richt mijn onderzoek nu op het getal 8, en ik noem vanuit verschillende bronnen waarom 8 zo significant is. Ik moet daarom in verschillende bronnen duiken: de Veda’s, het boeddhisme, de Kabbala, de Griekse mythologie en dergelijke. Ik hou ervan om niet met een vage theorie te komen, maar degelijk te werk te gaan. Het is geboren uit een inzicht moment, maar dit moet wel een fundament hebben.

25 oktober 2017: Ik ben nu begonnen te schrijven over Chakra’s, het duurt nog even, want, het is een behoorlijk uitgebreid onderwerp en ik heb veel onderzoek verricht.

24 oktober 2017: Ik heb zojuist de serie VOLMAAKT afgemaakt, in 9 delen leg ik uit wat ik daaronder versta.

16 september 2017: De laatste blog in de serie Dhatu (elementen), gepubliceerd

4 september 2017: Derde blog in het onderwerp Keltisch gepubliceerd.